Tuesday, February 3, 2009

Rindu....

Saya RINDU nak melompat-lompat sambil membaca blog kawan-kawan.
Saya juga RINDU nak meninggalkan jejak di blog yang saya sempat singgahi.
Saya juga teramat RINDU nak berkisah-kisah di blog sendiri ini...



TETAPI....................................................




Saya agak sibuk beberapa hari ini. Di sekolah saya sibuk dengan kelas-kelas yang hendak
dipantau, juga sibuk meng'update' data murid-murid kerana perlu menghantar laporan minggu hadapan. Sebelah petang pula, saya perlu mengendalikan latihan sukan dan latihan badminton kerana Hari Sukan dan pertandingan badminton akan tiba tidak lama lagi. Malam... sibuk pula dengan anak-anak dan hubby. Almaklum minggu ini hubby masih bercuti hingga minggu hadapan. Jadi sibuklah pula saya dengan urusan rumahtangga. Sudah tidak boleh balik rumah goyang kaki tangan sahaja macam masa hubby tak ada...hehehheee.....
Agak meletihkan tetapi happy lah sebab Mr. Hubby di sisi... :)

Jadi....blog saya ini akan saya kemas-kemaskan nanti..saya tak akan membiarkan ianya bersawang-sawang insyaAllah.... :)

4 comments:

mamaDhea said...

takpe, sesekali bersawang ape salahnyer.. ;P

gi wat keje skolah gi..

sWeEtdARLinG said...

nanti dah ada masa, sila la menyinggah yerrr

Mrs NoeL KHairuLniZa said...

klau tak pun, buat je laporan sekolah segala tu kat blog... blh kitorang baca sekali...hehehe..

sayangibu said...

kawan2...huhuhuuuu..sungguh ku tak tahan hati terpaksa menyepikan diri dari dunia memblog ini...