Thursday, February 26, 2009

Penat!!!...

Hari ini hari penat. Almaklum..pagi tadi sukan sudah berlangsung dengan jayanya. Nak buat entry pasal sukan tapi macam tak larat sangat nih. Balik dari sekolah, tak boleh nak terus terjah katil sebab kena pam dulu...almaklum,sesi mengepam tak dapat dijalankan sepanjang sukan berlangsung. B*r3ast engorged semacam..menyakitkan...uhuhuuhuu.. Lepas mengepam, terus ajak anak-anak tido saja...

Pukul 6 petang baru terbangun..nasib baik..boleh lah tengok Spa Q2..hehee...habis tengok Spa Q dan solat, terasa macam nak kena servis rumah all out...menyapu, mop, cuci toilet-toilet... pukul 9 baru siap semua okehhhh...gilorsss penat... Tapi yelah kan, alang-alang dah penat, baik penat habis-habisan.

Ainin dah tido, Aina tengah menyanyi ntahapehapentah...hihihiiii...aku menziarah blog kawan-kawan, tengok entri korang sepanjang hari ni... tapi tak larat nak meninggalkan jejak... Lepas ni, nak balas email Mr Hubby..pastu nak tido sajer...

Okeh..ini update hari ini... Nak ikutkan malas nak update..tapi update jugak sebab aku kan dah terjebak menjadi blogger tegar...ngehngehngehhhh...

4 comments:

Mummy Dasy said...

wah terjebak he tuk jd blogger tegar .... harus ku ikut jejak cikgu ni gak tuk jadi blogger tegar...

::Umi Sufira:: said...

Hari sukan memang memenatkan..lagilah kalu terlibat jadi organizer..lagi penat dari budak2 yang berlari rasanya..kekeke..

Mrs NoeL KHairuLniZa said...

penat2 pun syok jg kan intan... blh lari dr kebiasaan mengajar.. kdg2 kita perlu rehat dari apa yg kita buat setiap hari..

sayangibu said...

mummy dasy..hhahahaaa...ikut jangan x ikut yerrr...;p

mimi...ye btol..sbenornya,cikgu-cikgi yang lagik penat dari budak2 tu...hehehhee

as...syok laa jugak.. tapi kalo pikirkan penat,ku lebih rela mengajar..yelah...waktu mengajarku pun x lah banyak mana satu hari..hehehe