Wednesday, January 28, 2009

Oh Laa Laaa...

Terima email ini sebentar tadi...

"Assalamualaikum,

Abg balik hari ni insyaallah.. email ni org lain akan pakai.. so tak yah la balas.. nanti email kat rumah je ..kk..

jumpa d pasir gudang. bila sampai darat abg call k..

shamsul-suami mu yg tercinta"


Oh la laaaaaa.... suamiku akan pulang hari ini. Walaupun tak tahu lagi pukul berapa laaa dia akan sampai ke pangkuanku...dan anak-anak....ehehheee...tapi aku macam nak melompat kesukaan.. kihkihkihhhh...
Hatiku berbunga-bunga...seperti anak dara yang baru kena pinang dengan pujaan hati... Owhhh...I really love this feeling...korang pernah rasa tak perasaan bile sekian lama berpisah dan nak bertemu kembali.

Aku nak balik Seri Alam kejap lagi, nak servis rumah & diri apa yang patut...hahahahahaaa....
Hari ini semangat nak servis rumah menggebu-gebu...wallaaaaaaaaaa....
Sebenarnya ada dua entri yang aku nak publishkan kat blog nih, tapi nanti lah dulu. Sesudah aku siap segala kerjaku nanti, akan ku entrikan di sini...adiozzz....

5 comments:

Yan said...

mak jeles! sbb tak pernah dapat email macam tu.. kekeke..

selamat ber4 semula okkay..

::Umi Sufira:: said...

Wah menggebu2 berbunga2 hati yek hubby nak balik..wah teringat2 tau perasaanya time hubby nak balik kalu out station lama2..rasa nak terbang jek..kekeke..ha..sila servis apa yan patut*wink*

Mummy HnH@arnie said...

Pernah!! Pernah!!
Especially masa "berpisah sekejap" selama setahun dgn hubby dulu...

Bukan setakat hari nie, seminggu sblm dier nak balek pon dah berbunga2, servis aper yg patut...
muahahaha...

iena hamdi said...

wah.. suka nyer dia yer... mmg kan kalau dapat tahu suami nak balik... sama macam akak la... hadiah tak tunggu n harap pun.. janji dai pulang dengan selamat n sihat ke pangkuan kita sudah kan.. hhehehhe

sayangibu said...

Cik Yan..emel2 serupa ittew hanya ku dapat bile berjauhan ajer okeh...jadi, silalah berjauhan ngan hubby kalo nak merasa emel berbunge2...haahahaha..ntw..thanx

mimi...mmg pon..rasa nak terbang melayang2 jek..automatik jadik rajin segala2nya..heheheee...

hahhaaa...arnie pon pernah rasa yer...best kan bile nak jumpe semula..mcm menghitung hari nak dating pon ader..;)

kak ina...yer btol..hadiah plg beso ialah kepulangan dia ngan slamat. Tapi hubby ku ini kak, dari zaman bercinta sampai laaa dah kawen nih, kalo blk outstation, hadiah wajib dia bwk blk, coklat yg beli kat airport ngan famous amous cookies...dia tau bininye nih antoo cekelat...hehehehe