Wednesday, March 25, 2009

Peminat-Fanatik-Ibu...

Kalian..sejak akhir-akhir ini, aku diselubungi keresahan. Hidupku tidak setenang dulu. Ke sana-sini, sentiasa ingin diekori. Arggghhhh...kadang-kala aku merindui ketenangan yang dulu. Hidupku jadi tak keruan kerana tiba-tiba aku mempunyai seorang Peminat-Fanatik. Dan lebih haru lagi kerana aku tidak mampu menghindarinya walau apapun yang berlaku. Sebelum kuteruskan kisah peminat-fanatik misteri ini, biarlah aku perkenalkan dulu wajahnya.....


**




Jeng...........jeng.................jengggggggggggg..................
*
****
*****
Peminat-Fanatik-Ibu yang comel dan tembam..bagaimanakah mampu kuhindarinya????

Aku mengesan peminat-fanatikku ini sebelum cuti sekolah hari tu. Dan terbawa-bawa sehingga ke hari ini. Pantang ternampak kelibat aku, pastinya dia menggediks-gediks nak dapat aku. Tak peduli laaa ketika tu dalam dukungan siapa. Dan lebih dahsyat lagi, kalo aku ada dan tinggalkan dia sekejap, maka dia akan melalak macam kena dera dan akan senyap sambil tersengih-sengih kesukaan bila aku kembali memegangnya...huhuhuuuuuu....
Masa bercuti ke KL aritu makin menjadi-jadi. Almaklum, perjalanan yang lama, ditambah asik menghabiskan masa dalam kereta, maka makin seronok lah dia dalam pelukan ibu. Bila-bila nak, pastinya dapat nenen kesukaannya. Maka bila di hotel, aku nak ke jamban pun tak boleh okehhh... Pantang kelibat aku hilang dari pandangannya, maka akan merengek lah dia mencari aku. Mr Hubby pun fenin melihat peminat-fanatik aku yang sorang ni. Bila aku tak ada, dia nampak sesiapa pun pakai tudung munawwarah pastinya dia akan tergediks-gediks meliang-liuk dalam dukungan abahnya.
Sekarang ni, dah boleh bergerak ke sana-sini. Semestinya, ke mana jua aku pergi...ke dapur, hatta bilik air sekalipun..sekejapan saja dia sudah ada dekat denganku. Aduhai Ainin.... habislah satu rumah ibu ko lap ye nak.... Aku sekarang memang terkejar-kejar buat keja padan muka aku. Balik dari sekolah lebih kurang pukul 3, memang perlu menenenkan dia di samping membuat sesi mengepam. Mesti nak nenenkan hingga aku dia tertido. Lepas tu, bila dia tido jek, haruslah aku cepat-cepat bersilat di dapo sebelum dia bangun. Kalo dia tak tido-tido, pukul 5 aku mesti pergi masak jugak. Dan pastinya acara bersilat di dapo memasakku lebih ganas lagi kerana diselang-selikan dengan adegan meroyan yang tidak ingin anda lihat memujuk dan melayan dia. Aku mesti siap memasak pukul 6, kerana setelah itu aku nak mandikan Aina dan Ainin. Kemudian sesi bagi makan sambil menonton SpaQ menyusul selepas itu. Itu belum masuk nak kemas umah yang biasa aku buat sambil curik-curik masa (kalo ada) atau kalo tak malam jek laaaa aku kemas umah...sapu apa yang patut...huhuhuhuuuu. Jadi acara memblog memang susah nak diselitkan di antara aktivit-aktiviti yang disebutkan itu. Malam...bila anak-anak dah tido, kalo aku masih larat..barulah boleh bukak blog.
Kelmarin dia demam tiba-tiba. Makin tak nak berenggang lah dari aku. Kesian tengok si bam-bam yang masih ada hati nak menggediks walopun demam. Badan je panas, tapi aktifnya sama je. Cumanya, aku mesti di sampingnya, kalo tak merengek laaa dia. Hari ni dia dah sihat. Tapi masih belum berhenti menjadi peminat-fanatikku. Apakah ini lantaran air hikmat seperti kata mama ealyie yang kuberikan padanya?????

Ainin....Ibu sayang Ainin.... Tak kisahlah kalo jadik peminat fanatik ibu sampai ibu penat pun... Jadi ibu memang lah penat kan....hehehheheheee

83 comments:

Mummy HnH@arnie said...

wakakaka... lawak laa cara ibu ainin wat entry nih... so cute, ainin!

ahh, intan, bila kiter away daripada mereka (baby) nie, pasti terbayang2 kembali aksi diorang gedik2 nak manja2 dgn kita kan, eventho bapaknya ader, pasti kita yg jadi 1st choice... *yeay*

setuju! hikmat "air hikmat" laa tue... ;)

::Umi Sufira:: said...

Memang sunnguh fanatik la peminat mu itu kalu sampai ke jamb*n pun dia menangis..ekekeke.....takpe2 penat yang berbaloi walaupon geram kan...:)

~ As ~ said...

aku ada peminat fanatik lelaki..tp perempuan blm ada...hehehehe

arina said...

intan,
thanks linked mine :)

salam perkenalan dari kak ana.

:)

Ealyie said...

beb,
ko jgn tak tau.. salah satu pengalaman aku paling sadis is, aku letak high chair iris dlm toi**t bersama2 irisnya skali, utk menjoin aku together2 aku qada' hajat ko tau!!!!
time tu hidup aku mmg sungguh tak karuan, nak menyelesai biz nan satu tu pun tak tenteram..
tapi itu sume kini tinggal kenangan beb...
Iris pun tak koser nak tgk aku ehem..ehem.. kat toi**t tu n share the same smell! hahahahaha...

mamaDhea said...

wah, ganasss ealyie sampai camtu skali.. ahaks!

aku, paling kuat pon biar aje laa hadif mekak kat luar toilet.. janji pintu bilik kunci/tutup..

Mummy Dasy said...

wat suspen jek... mmg betul² fanatik tu tp xpe ada hasil...

~~ciklinn~~ said...

ala comell peminat fanatik nie.... linn pun suka gak kalu diekori peminat fanatikk yg comell camnie..

sayangibu said...

ye arnie..mmg laaa best kalo jadik pojaan hati anak2 kannn, lebih dari ayahnya..tapi si ayah pon pasti tersenyum senang, sbb anak asik nak ngan ibu jek...;p

hahhahaaa...mimi.. nih n3 ibu yg tensen sebenarnya nih...;p

auwww as... peminat mak sume pompuan nyahhhh!!!! kihkihkihhhh

slm p'kenalan kak ana..thanx 3 dropping by...;)

beb..ko take your own sweet time skang nih..coz ur next big-fans is in the making...hahhahahaa

sha...masalahnya aku nih..x tahan dengo baby melalak..bingit beb...boleh meroyan aku dibuatnya...;p

mummy dasy, saje wat saspen..hahahhaaa...sapa laaa lagi yg nak jadik peminat fanatik mak orang yg dah beranak dua nih...;p

ciklinn...suka kannnn...mmg laaa suka...tapi letih gak kengkadang tawww...kihkihkihhhh

Anonymous said...

buying xanax order brand xanax online no prescription - xanax drug review

Anonymous said...

buy alprazolam online cost of generic xanax - xanax online no prescription cheap

Anonymous said...

buy xanax xanax generic green - xanax bars illegal

Anonymous said...

buy xanax xanax xr no prescription - what is xanax for yahoo

Anonymous said...

xanax 0.5mg xanax effects on blood pressure - xanax generic effective

Anonymous said...

buy diazepam without prescription cheapest diazepam online - www.buy-diazepam-online.net

Anonymous said...

ativan online pharmacy lorazepam online bestellen - ativan side effects hives

Anonymous said...

can i buy xanax online generic xanax not strong - buy alprazolam uk

Anonymous said...

lorazepam 1mg ativan withdrawal elderly - long ativan your system

Anonymous said...

soma online buy soma without script - carisoprodol wp 5901

Anonymous said...

cheap generic soma is soma medication a narcotic - carisoprodol half-life urine

Anonymous said...

buy ambien online ambien side effects kidney - ambien drug wakes near dead

Anonymous said...

cheap generic ambien cheap generic ambien no prescription - 10mg ambien and weed

Anonymous said...

buy valium online cheap valium to buy uk - street price valium uk

Anonymous said...

buy diazepam online sweet valium high video - best place buy valium online uk

Anonymous said...

buy valium online without prescription pills like valium - buy valium online uk

Anonymous said...

Blogger: My Precious... - Post a Comment buy rimonabant online - acomplia 20mg pills http://www.a6soft.com/#acomplia-20mg-pills

Anonymous said...

Blogger: My Precious... - Post a Comment cheap acomplia - purchase acomplia http://www.a6soft.com/#purchase-acomplia

Anonymous said...

Blogger: My Precious... - Post a Comment soma online pharmacy - soma pills http://www.emprendiendoideas.com/#soma-pills

Anonymous said...

Hi, MoxoredapeTox buy finasteride no prescription - finasteride online no prescription http://www.bigdocpoker.com/#order-propecia

Anonymous said...

Hi, MoxoredapeTox ambien online pharmacy - zolpidem no prescription http://topandhra.com/#zolpidem-no-prescription

Anonymous said...

Hi, MoxoredapeTox generic propecia - finasteride cost http://www.wheretobuymedsonline.com/propecia/

Anonymous said...

Hello, cost of ambien - ambien cr http://topandhra.com/#ambien-cr

Anonymous said...

Hello, buy propecia without prescription - order finasteride online http://www.bigdocpoker.com/#generic-propecia-no-prescription

Anonymous said...

Neuropathic Medication buy rimonabant online - acomplia 20mg pills http://www.buydiscountedisotretinoin.net/#acomplia-20mg-pills

Anonymous said...

Hello, propecia online pharmacy - propecia cost http://www.bigdocpoker.com/#finasteride-sale

Anonymous said...

Hello, discount lipitor - cost of generic lipitor http://www.costoflipitoronline.net/#cost-of-generic-lipitor

Anonymous said...

Hello, buy lipitor no prescription - cheap generic lipitor http://www.costoflipitoronline.net/#cheap-generic-lipitor

Anonymous said...

Hello, buy cytotec - generic cytotec no prescription http://www.cytotecforlessonline.net/#generic-cytotec-no-prescription

Anonymous said...

Hello, discount cytotec - cytotec without rx http://www.cytotecforlessonline.net/#cytotec-without-rx

Anonymous said...

advitleva premarin price - premarin sale http://www.premarindiscount.com/

Anonymous said...

Hello, cytotec no prescription - buy cytotec online no prescription http://www.cytotecforlessonline.net/#buy-cytotec-online-no-prescription

Anonymous said...

advitleva buy premarin online - buy cheap premarin http://www.premarindiscount.com/

Anonymous said...

advitleva finasteride without rx - propecia 5mg http://www.bestpricefinasteride.com/

Anonymous said...

Medication P73 topiramate weight loss - topamax no prescription http://www.topamaxbetterprice.com/

Anonymous said...

Strong Memorial Hopsital Nuclear Medicine topamax online - buy topamax no prescription http://www.topamaxbetterprice.com/

Anonymous said...

dalsCleax lasix without prescription - lasix no prescription http://www.lasixonlinesale.com/#lasix-no-prescription

Anonymous said...

University Of Pittsburgh Medicine Internships buy topiramate online - generic topamax http://www.topamaxbetterprice.com/

Anonymous said...

Mandatory Federal Drug Charges buy zithromax online no prescription - buy generic azithromycin http://www.boggietownmovie.com/, [url=http://www.boggietownmovie.com/]zithromax for sale no prescription [/url]

Anonymous said...

Neuropathy Pills adipex online without prescription - cheap adipex diet pills http://www.thevinebar.com/ - [url=http://www.thevinebar.com/]generic adipex [/url]

Anonymous said...

Internal Medicine Maura Jean Kennedy buy adipex online - adipex 37.5 http://www.thevinebar.com/ - [url=http://www.thevinebar.com/]buy adipex [/url]

Anonymous said...

Netherlands Journal Of Medicine meridia price - meridia pills http://www.meridiaonlineorder.net/#meridia-pills , [url=http://www.meridiaonlineorder.net/#buy-meridia-online-no-prescription ]buy meridia online no prescription [/url]

Anonymous said...

2, order zolpidem - buy ambien online without prescription http://www.opensourcewcms.com/#buy-ambien-online-without-prescription , [url=http://www.opensourcewcms.com/#ambien-for-sale-online ]ambien for sale online [/url]

Anonymous said...

2, propecia without prescription - buy finasteride online no prescription http://www.wheretobuymedsonline.com/propecia/], [url=http://www.wheretobuymedsonline.com/propecia/]propecia pills [/url]

Anonymous said...

2, buy cheap stendra - buy generic stendra http://www.stendraonlinecost.com/#buy-generic-stendra , [url=http://www.stendraonlinecost.com/#buy-avanafil ]buy avanafil [/url]

Anonymous said...

t, buy levitra no prescription - vardenafil without prescription http://www.levitrapillsforsale.net/#vardenafil-without-prescription , [url=http://www.levitrapillsforsale.net/#order-levitra-online ]order levitra online [/url]

Anonymous said...

t, generic levitra online - levitra pills http://www.levitrapillsforsale.net/#levitra-pills , [url=http://www.levitrapillsforsale.net/#levitra-online ]levitra online [/url]

Anonymous said...

t, cheap levitra pills - levitra online pharmacy http://www.levitrapillsforsale.net/#levitra-online-pharmacy , [url=http://www.levitrapillsforsale.net/#cheap-vardenafil ]cheap vardenafil [/url]

Anonymous said...

t, vardenafil without prescription - order levitra online http://www.levitrapillsforsale.net/#order-levitra-online , [url=http://www.levitrapillsforsale.net/#buy-levitra ]buy levitra [/url]

Anonymous said...

t, buy cheap levitra - cheap generic levitra http://www.levitrapillsforsale.net/#cheap-generic-levitra , [url=http://www.levitrapillsforsale.net/#buy-levitra-no-prescription ]buy levitra no prescription [/url]

Anonymous said...

tfv [url=http://www.zithromaxonlinerx.net/#cheap-zithromax ]buy generic azithromycin [/url] - zithromax for sale no prescription - azithromycin 500mg http://www.zithromaxonlinerx.net/#order-azithromycin-online-no-prescription ,

Anonymous said...

tfv buy lipitor no prescription - cheap generic lipitor http://www.lipitordiscountonline.net/#lipitor-medication, [url=http://www.lipitordiscountonline.net/#lipitor-medication]order lipitor [/url]

Anonymous said...

tfv prozac online - buy prozac http://www.prozacbuynow.net/#cheap-fluoxetine, [url=http://www.prozacbuynow.net/#cheap-fluoxetine]prozac cost [/url]

Anonymous said...

rvb buy sibutramine without prescription - generic meridia http://www.meridiaonlinepurchase.net/#generic-meridia , [url=http://www.meridiaonlinepurchase.net/#buy-sibutramine-no-prescription ]buy sibutramine no prescription [/url]

Anonymous said...

tby buy lasix furosemide - buy lasix furosemide http://www.lasixforsaleonline.net/#buy-lasix-furosemide , [url=http://www.lasixforsaleonline.net/#buy-lasix-without-rx ]buy lasix without rx [/url]

Anonymous said...

tby cheap lasix - lasix online no prescription http://www.lasixforsaleonline.net/#lasix-online-no-prescription , [url=http://www.lasixforsaleonline.net/#furosemide-no-prescription ]furosemide no prescription [/url]

Anonymous said...

rvb celebrex cost - celebrex 200mg http://www.celebrexonlinecheap.net/#celebrex-pills , [url=http://www.celebrexonlinecheap.net/#celebrex-sale ]generic celebrex no prescription [/url]

Anonymous said...

6, sumatriptan without prescription - cheap sumatriptan http://www.imitrexonlinebuy.com/#sumatriptan-no-prescription, [url=http://www.imitrexonlinebuy.com/#imitrex-sale]imitrex sale online[/url]

Anonymous said...

6, sumatriptan no prescription - imitrex online no prescription http://www.imitrexonlinebuy.com/#sumatriptan-no-prescription, [url=http://www.imitrexonlinebuy.com/#imitrex-for-sale]imitrex sale[/url]

Anonymous said...

ooo!!! Cheap Topamax - topamax online no prescription http://www.cheaptopamaxorder.net/#cheap-topamax, [url=http://www.cheaptopamaxorder.net/#cheap-topamax]Cheap Topamax[/url]

Anonymous said...

ooo!!! Generic Topiramate - topiramate without prescription http://www.topamaxbestonline.net/#topamax-online, [url=http://www.topamaxbestonline.net/#topamax-online]Order Topamax[/url]

Anonymous said...

2, Cheap Terbinafine - buy lamisil without prescription http://www.fastlamisilorder.net/index.html, [url=http://www.fastlamisilorder.net/index.html]Cheap Terbinafine[/url]

Anonymous said...

g, buy sumatriptan online no prescription - buy imitrex no prescription http://www.emiratesosteoporosissociety.com/#buy-imitrex-no-prescription , [url=http://www.emiratesosteoporosissociety.com/#sumatriptan-online ]sumatriptan online [/url]

Anonymous said...

g, buy modafinil online no prescription - order provigil online http://www.thegooddoctormovie.com/#order-provigil-online , [url=http://www.thegooddoctormovie.com/#provigil-for-sale ]provigil for sale [/url]

Anonymous said...

ny, cheap accutane no prescription - buy isotretinoin online no prescription http://www.freeyogablog.com/#buy-isotretinoin-online-no-prescription , [url=http://www.freeyogablog.com/#isotretinoin-for-sale ]isotretinoin for sale [/url]

Anonymous said...

c, cheap citalopram online - celexa cost http://www.cheapcelexaoffers.net/, [url=http://www.cheapcelexaoffers.net/]cheap celexa[/url]

Anonymous said...

Hi, order isotretinoin online - buy cheap isotretinoin http://kitchentvstore.com/, [url=http://kitchentvstore.com/]purchase isotretinoin [/url]

Anonymous said...

4, strattera sale - strattera sale http://www.stratterabenefits.net/#generic-strattera, [url=http://www.stratterabenefits.net/#generic-strattera]generic strattera[/url]

Anonymous said...

1, [url=http://www.onlinecelebrexdeal.net/]Cheap Celebrex[/url] - Celecoxib Cost - celebrex price http://www.onlinecelebrexdeal.net/.

Anonymous said...

3, lunesta eszopiclone - lunesta cost http://www.lunestabenefits.net/, [url=http://www.lunestabenefits.net/]lunesta drug [/url]

Anonymous said...

5, [url=http://www.costofeffexor.net/]Effexor Online[/url] - Generic Effexor - buy venlafaxine http://www.costofeffexor.net/ .

Anonymous said...

11, [url=http://www.installandenjoy.com/]Wellbutrin Price[/url] - Cheap Wellbutrin - generic bupropion http://www.installandenjoy.com/

Anonymous said...

11, [url=http://www.encuentrocubano.com/]buy fluoxetine [/url] - cheap prozac - buy fluoxetine online no prescription http://www.encuentrocubano.com/.

Anonymous said...

14, [url=http://www.tiptheserver.com/] Klonopin Sale [/url] - Klonopin Online - clonazepam online pharmacy http://www.tiptheserver.com/ .