Thursday, March 12, 2009

Pengumuman...

Aku kan...ada sesuatu yang nak diwar-warkan kepada u'olls tawwwwwww...tapi kan... aku nih tengah buat-buat busy sekarang nih...Jadi ku peram dulu lah yer..Juga ada tag yang masih belum berkesempatan nak ku buat...Nanti akan ku buat juga yer...;)

Oh ya...lihatlah signature ku hasil tutorial maya Kak Rizza yang ku baca di blog Cik Mimi... Mekacih yer....hehhehehe

9 comments:

::Umi Sufira:: said...

Ala bz ke...tak syok nye..kekeke..eh cantikla signature!:)

Mrs NoeL KHairuLniZa said...

mesti update blog dengan cik abang ni kan..kan..kan..

puterikiut said...

intan..nieta pun dah tiru wat signature tu tgk kat blog elly smlm..nnt ajarkan cara nak potong2 word tu ek..

Mummy HnH@arnie said...

wahh... mmm, preggie ker intan? ekeke...

Ealyie said...

ko ngandung????? hahaha.. mungkin tidakkk... nangis ler ko kalo ngandung!! arnieh, lu jgn kasik minah ni gabra beb...hahaha..

sayangibu said...

mimi..sibuk sikit jek nih..hehheee..pssttt..tengok lah sapa sifunyer kannnn...;p

cehhhh as...macam tau2 jek...;p

nieta...da try yer..k lah nanti buat potong2 ye

isk..arnie...patutkah ku preggy sekaranggg?? owhhhh...mak takut nyahhhh....*wink*

sayangibu said...

ely..aku ngandunggg??? bukan aku jek nangis tawww...laki mak pun nangis nyahhhhh..dah sebulan belayar, tak alih2 balik aku ngandungggg?????????? owhhhhhhh...tidak....kekekkekekee

~ Lady ell ~ said...

wah..cantik la signature tuh...nk jugak la...:P

sayangibu said...

ye ke lady ell...sila lah buat juga...:)