Thursday, March 26, 2009

Jadik B*angla...

Minggu ini aku jadik B*angla...sebab...kerja 7 hari straight takde cuti. Sabtu ada raptai Mesyuarat Agung PIBG. Ahad pula majlis Mesyuarat Agung PIBG. Nasib baik lah lepas mesyuarat agung ada acara geng meroyan suka-suki yang mengujakan.

Tadi aku p JCard Day kat Jusco Permas bersama 'si dia'... Aku ada baucer Jusco bernilai RM75 yang ku perolehi ketika Sale di Jusco Tebrau tempoh hari hasil dari perabih duit tak hengat. Jadi dengan baucer itu, aku dapat selai seluar Applemint dan dua helai blouse Voir..berbaloi kan..hahhahaaaa... Aku jugak beli cadar untuk hadiah cabutan bertuah masa mesyuarat agung nanti. Sebab aku nih AJK giler kuasa PIBG, jadi kena sponsor satu hadiah untuk cabutan bertuah. Puas hati sebab aku bershopping tanpa habis duit....hahhahahaaa....

Tapi badan aku lenguh-lenguh.. tak ada sapa-sapa nak tolong bagi massage treatment untuk aku kah???? ;p


22 comments:

~ As ~ said...

hubby aku ckp...nak urut tangan sendiri urut la laki anda...hahaha...sambil mengurut laki, sambil tangan sendiri di urut...(apa aku merapu ni)

Mummy Dasy said...

me pun suke pakai Applemint brands especially suar ada big size hehehe.. sama ah kita jd mat B***la keje straight

sayangibu said...

as...hubby mu mengelat itu namanya...hahahhaaa,,,

yelah mummy dasy.. suka applemint boot cut...hehee...uit keje di mana yer???

::Umi Sufira:: said...

Itulah yang tak tahan...Orang sibuk kerja dia buleh meronggeng kat Jusco...ah ah ah...mak sungguh jeles!:P

Ealyie said...

siapa lah 'si dia' kau nyah??

Anonymous said...

generic valium names buy valium online in uk - valium medication effects

Anonymous said...

zolpidem no prescription zolpidem er cr - zolpidem 10 mg generic for ambien

Anonymous said...

diazepam 10 mg diazepam online store - where to buy diazepam online in usa

Anonymous said...

buy zolpidem zolpidem lethal dose - buy zolpidem tartrate online usa

Anonymous said...

buy zolpidem can you buy zolpidem online - 10mg zolpidem high

Anonymous said...

lorazepam 1mg order ativan no prescription - ativan withdrawal 0.5mg

Anonymous said...

discount ativan ativan cream - ativan dosage migraine

Anonymous said...

buy lorazepam online lorazepam ativan uses - ativan dosage hospice patients

Anonymous said...

buy diazepam diazepam clonazepam - diazepam drug dependence

Anonymous said...

carisoprodol drug soma drug wiki - generic form soma

Anonymous said...

order ambien online no prescription can you buy ambien over the counter in canada - death from ambien and alcohol

Anonymous said...

buy valium online high dosage of valium - valium generic cost

Anonymous said...

buying ambien online ambien help you sleep - ambien overdose coma

Anonymous said...

buy ambien online ambience mall gurgaon contact details - ambien cr shelf life

Anonymous said...

buy valium online short term side effects valium - valium prescription drug abuse

Anonymous said...

ambien cr ambien withdrawal addiction - ambien cr 6.25 vs 12.5

Anonymous said...

buy diazepam online where can i buy real valium online - cheap valium no prescription