Saturday, November 22, 2008

Anak-anak Daraku...

Rasanya dah lama ibu tak bercerita tentang anak-anak dara cumils ibu yg 2 org ittew. Ok..kisah adik Ainin dulu...Ainin dah genap 4 bulan 18 November yang lalu. Lihatlah...dia sudah mula aktif bermain. Dia sangat suka duduk kat bawah play gim ittew sambil ditemani oleh kakaknya yang sibuk-sibuk nak main jugak...Ainin belum boleh meniarap lagik tapi sudah menunjukkan tanda-tanda ke arah itu. Dia dah mengiring dengan drastiknya. Tak apalah..fizikal movement anak-anak ibu memang lambat sket...asal sihat sudah...
Erm...tapi kawan-kawan..ibu agak cuak sedikit sebab Ainin sudah seminggu tak poo tawwww....kenapa yer??? Normalkah untuk dia kawan-kawan? Ada seseorang kata,sebab adik fully BF tak apa kalo dia lama tak poo. Betulkah kawan-kawan? Perlukah ibu bawa Ainin ke Paed??? Atau ada apa-apa yang perlu ibu buat supaya dia poo??? Pernah tak sesiapa mengalami keadaan anak sebegini? Ibu terfikir nak bawa Ainin ke Paed jua kiranya Isnin ni pun dia tak poo lagi. Tapi keadaan Ainin ok-ok saja..perutnya tak keras dan Ainin pun tak meragam.
Kawan-kawan...Ainin ini sangat senang menjaganya. Dia lebih independant dari kakaknya. Biasanya bila dia sudah kenyang minum susu ibu yang lemak berkrim disukai ramai ittew, ibu akan letak saja dia di dalam cradlenya kat bilik. Biar saja..dan dia akan tido sendiri tanpa banyak ragam. Dan Ainin memang suka btol aktiviti yang satu ini...tido.... Mungkin jua kerana dia belum ada sebarang fizikal aktiviti yang lain. Tapi apa pun memang mudah menjaga dia berbanding kakak Aina yang the over manjers...hehhehehee....Mujurlah Ainin begitu, mudah jualah untuk Tok Mak menjaga kedua-dua cucunya yang tersayang ini....

Ainin Sofiya ku yang tersayang....

Berkisah pula tentang si kakak manjers Aina Suraya... Merenung Aina, kawan-kawan...ibu rasa sudah semakin old and wise..eheheeeheee...Aina yang makin membesar,sudah kelihatan seperti anak dara sunti...Sudah besar anakku ini..makin bijak dia mengolah kata. Makin bijak dia melawan cakap ibu..hepppp....hehehhehee...Setiap hari Aina lah penghibur hati ibu. Ibu dah boleh lawan-lawan cakap ngan Aina. Tak adalah ibu asik membebel sorang-sorang ajer macam dulu. Rambut Aina sudah semakin panjang. Ibu memang tak nak potong rambutnya. Biarlah dia panjang,ibu suka ikat rambut Aina dan letak sepit yang kiut-miut, yang ibu memang tak boleh tahan kalo nampaknya di kedai Sin Ma yang mahal ittew...rasa nak beli semua tawwww... Tapi bila di rumah, kadang-kadang rimas pula tengok rambutnya. Di samping Aina yang makin banyak aktiviti, rambut ittew seakan merimaskannya jua. Apa yang ibu buat. Kawan-kawan...sekarang di rumah pun ibu akan ikat tocang kuda rambut Aina seperti dalam gambar di bawah itu. Biar Aina nampak kemas dan cumil selalu. Satu yang ibu suka, Aina tak kisah kalo ibu ikat rambut dia. Dia pun suka nampak cumil macam ibu...ahahhahahaaa.....Dah nampak sifat-sifat keanakdaraan anak daraku sorang ittew...Tapi kawan-kawan, manjernya memang hover tawww..lagi-lagi kalo dengan abahnya yang memang tak suka marah-marah, tak macam ibunya yang garang ini....

Aina Surayaku yang tersayang.......

Erm...kawan-kawan, jika ibu letak Aina & Ainin bersebelahan, ibu rasa adik-beradik cumils ini langsung tak seiras. Setuju tak kawan-kawan??? Siapakah di antara anak-anak ibu ini yang menyerupai wajah shanteqs (perasan tak hingat....) ibu ini yer??? Siapa nak jawab angkat tangan..... ahhahahhaaaa.....

Kawan-kawan..sudah lama ibu tidak menayang koleksi EBM ibu yer...ehehhehehee.... Nah...tengoklah kawan-kawan... Koleksi EBM ibu masih banyak jua walaupun mungkin tak sebanyak kawan-kawan. Tapi Alhamdulillah ibu masih boleh bekalkan adik Ainin EBM waktu ibu ke sekolah. Sejak susu ibu kembali normal supplynya, ibu semakin rajin menyimpan stok untuk Ainin. Ibu tak mahu malas-malas lagi. Oh ya...pil fenugreek memang berkesan untuk ibu. Senang hati ibu bila tidak ada masalah supply merudum lagi...

Oh ya...lihat gambar di bawah...itu gambar cikgu-cikgu di sekolah ibu. Di ambil masa minggu terakhir persekolahan. Kawan-kawan..cuba cari yang mana satukah Cikgu Intan yang garang tak hingat tapi shantiks menawan ittew????? hahahhahahhaaaaa...............
Kawan-kawan...semalam berakhirlah duty ibu untuk seminggu awal cuti sekolah ini. Maka mulai hari ini, ibu akan mula bercuti sekolah selama lebih kurang sebulan sehinggalah seminggu lagi nak naik sekolah, ibu perlu kembali bertugas di sekolah untuk sesi persekolahan yang baru. Aha...sudah mula bercuti ye? Ibu akan habiskan masa cuti ini dengan menjadi suri rumah sepenuh masa. Lebih banyak masa boleh ibu luangkan bersama-sama anak-anak cumil ibu, abang terchenta & tidak lupa blog tersayang ini...hehehhehee...Jangan seronok-seronok bercuti ye ibu, sampai lupa nak buat aktiviti mengepam seperti selalu di sekolah. Ibu sudah merancang, biarpun ibu bercuti, ibu akan melakukan aktiviti mengepam berjadual seperti di sekolah. Di waktu pagi Ainin cuma akan minum EBM sahaja supaya dia tidak lupa pada Breastflow bottle nya ittew. Harap-harap Ainin tidak menolak untuk minum EBM yang diberi oleh ibu. Kita cuba hari ini ye adik???

Ok kawan-kawan.berakhirlah N3 ibu yang panjang berjela ini. Ini menunjukkan mood blogging ibu sedang meruap-ruap...hehehheheee.....Jangan busan + menyampah membacanya ye..adapun memang ini entry syok sendiri ibu di blog syok sendiri ibu jua....ahhahahhahaaa....Selamat bercuti kawan-kawan cikgu. Dan untuk yang bukan cikgu, ambillah EL @ AL @ apa-apa bentuk L sekalipun supaya boleh menjoinkan diri dengan ibu yang bermalas-malasan di rumah ini...
Pagi ini, lepas update blog ini, ibu akan mengemas rumah + mengemop + mandikan anak-anak + memasak.... wahhhhh...banyaknya kerja di rumah....huahuahuaaaa.....Ya Allah berikanlah ibu kerajinan untuk melakukan segala macam cabaran di rumah ini....:)
Ok..adios amigoes..mmmmuuuuaaahhhh untuk semua yang sudi membaca N3 merapu ibu ini..

100 comments:

::Umi Sufira:: said...

Wah ini macam2 ntry dalam satu nih...sygibu kalu baby tak poo bagi baby yang exclusively BF tu memang biasa..Sufia pernah 3 minggu tak poo tapi dia poo dengan tenang je masa tuh..tapi kalu dah start solid food but still fully BF tu yang kena risau sikit kot..lagi2 kalu time poo tuh nampak susah sikit..don't worry dear!

iena hamdi said...

jelesnyer tengok BF dia penuh satu perti.. iena nak dpt 5 oz pun setengah jam.. sampai pedih2.. mia tak nak masuk dlm botol lagi suka ori.. tu yg nak ke hulur ke hilir kena bw dia.. macam kakak dia dulu sampai 2 thn setengah.. heheh ni mia dah setahun... alhamdulillah masih BF

pasal baby tak poo tu perkara biasa kalau dia BF... dont worries ok

mirah said...

wah panjang entry yer..
award tu nnt mirah ambil k. Thanx.
Stok ebm pun dah byk tu...jeles ni.. hihi..
Gmbr tu mcm agak kecik dan jauh focus nya, tak dapat lah nak meneka gmbr cikgu intan yg mana yer..
Jeles gak ni sbb dah bercuti te, mirah ni cuti byk lagi tp tak dapat nak cuti sbb kerja yg sgt banyak dan memerlukan tuntutan dan perhatian ni. Huhu.. selamat bercuti lah yer..

sayangibu said...

mimie...mood memblog menggebu2 pagi nih..tu yg mcm2 citer leh kuor tuh..hehehee...ooo,xpe ek kalo x poo lama2. ekcelli, dulu seingat intan, aina dulu pon pernah x poo lama tp ok jer. tp intan nih mmg suka cuak2 nih...hehehee..a'way thanx 4 d advise.
iena...tulah..mmg byk stok tu,tp nak kena monitor slalu,takut2 kalo terexpired pulak.
mirah..nanti bile dah x bp bz, amiklah cuti..blh spend time ngan anak2 kan...

Zety Zin said...

rasanya muka ainin dan aina seiras lah. pada pandangan mata kero ku ini-lah....

Our Dreams Of Life said...

sayangibu...comelnya anak-anak dara dua orang tuh...sejuk je mata memandang :)

CapT said...

salam perkenalan intan,
maybe baby tak poo sebab semua yg consume jadik energy.. habis die guna.. so takde poo.. agak2 jek la nih.. hehehe

http://thinkingcapt.blogspot.com

sayangibu said...

zety..ye ke? ada iras ekkk...hehehhee

kak ina... thank you...

CapT..salam perkenalan jua. agaknya laa kan, baby dah abih guna semua kan..hubby pon ckp g2..heheheee

Anonymous said...

buy xanax online cod will 2mg xanax get you high - order valium xanax online

Anonymous said...

buy diazepam diazepam for opiate withdrawal - diazepam 10 mg embarazo

Anonymous said...

buy zolpidem online difference between ambient and zolpidem - ambien side effects nih

Anonymous said...

lorazepam 1mg buy lorazepam free shipping - ativan no prescription needed

Anonymous said...

buy diazepam que es mejor diazepam o trankimazin - diazepam online europe

Anonymous said...

diazepam 10mg diazepam order no prescription - buy diazepam belfast

Anonymous said...

zolpidem tartrate 5mg tab difference between ambien zolpidem tartrate - zolpidem generic color

Anonymous said...

buy xanax online no rx long does generic xanax last - xanax drug reference

Anonymous said...

valium diazepam cheapest generic diazepam - can you buy diazepam online

Anonymous said...

ativan online pharmacy buy ativan online from canada - ativan dosage nausea

Anonymous said...

diazepam 10 mg diazepam 5mg - diazepam dosage elderly

Anonymous said...

buy ativan generic ativan pill identifier - ativan overdose effects

Anonymous said...

generic ambien online ambien scheduled medication - personal stories ambien

Anonymous said...

buy somas online order soma online no prescription - fail drug test soma

Anonymous said...

ambien medication sleeping pill ambien side effects - price of ambien per pill

Anonymous said...

buy generic soma symptoms of carisoprodol overdose - soma sleep medication

Anonymous said...

ambien for sale ambien urine drug screen - buy ambien walmart

Anonymous said...

cheap generic soma soma prescription drug abuse - carisoprodol high blood pressure

Anonymous said...

buy valium no prescription 20 mg valium pill - valium medication for dogs

Anonymous said...

Blogger: My Precious... - Post a Comment buy cheap sibutramine - cheap reductil http://www.meridiaordernow.com/#cheap-reductil

Anonymous said...

Blogger: My Precious... - Post a Comment purchase acomplia - acomplia online no prescription http://www.a6soft.com/#acomplia-online-no-prescription

Anonymous said...

Hi, MoxoredapeTox order venlafaxine - purchase effexor http://www.effexorcostonline.com/#purchase-effexor

Anonymous said...

Hi, MoxoredapeTox buy generic finasteride - order finasteride http://www.bigdocpoker.com/#buy-propecia-online-no-prescription

Anonymous said...

Hello, sibutramine price - meridia for sale http://www.amaryllisgarden.com/#meridia-for-sale

Anonymous said...

Hello, buy zolpidem online no prescription - zolpidem online no prescription http://topandhra.com/#zolpidem-online-no-prescription

Anonymous said...

Hello, accutane sale - cheap accutane no prescription http://www.josoclasolucio.com/#accutane-cost

Anonymous said...

Hello, finasteride cost - finasteride no prescription http://www.bigdocpoker.com/#finasteride-no-prescription

Anonymous said...

Hello, buy lasix online without prescription - order furosemide http://www.jacksbackyarddallas.com/#order-furosemide

Anonymous said...

Hello, buy azithromycin - azithromycin for sale http://www.zithromaxonlineprice.com/#azithromycin-for-sale

Anonymous said...

Hello, accutane price - accutane cost http://www.wheretobuymedsonline.com/accutane/

Anonymous said...

Hello, finasteride cost - finasteride no prescription http://www.wheretobuymedsonline.com/propecia/

Anonymous said...

Hello, order ambien online no prescription - buy zolpidem no prescription http://topandhra.com/#buy-zolpidem-no-prescription

Anonymous said...

What Is Xpect-hc Tablets acomplia pills - buy rimonabant online no prescription http://www.buydiscountedisotretinoin.net/#buy-rimonabant-online-no-prescription

Anonymous said...

Hello, cost of atorvastatin - lipitor medication http://www.costoflipitoronline.net/#lipitor-medication

Anonymous said...

Hello, buy lipitor - generic lipitor no prescription http://www.costoflipitoronline.net/#generic-lipitor-no-prescription

Anonymous said...

Hello, buy atorvastatin no prescription - cheap atorvastatin online http://www.costoflipitoronline.net/#cheap-atorvastatin-online

Anonymous said...

Hello, cost of generic lipitor - lipitor online pharmacy http://www.costoflipitoronline.net/#lipitor-online-pharmacy

Anonymous said...

Hello, lipitor online no prescription - buy atorvastatin no prescription http://www.costoflipitoronline.net/#buy-atorvastatin-no-prescription

Anonymous said...

advitleva finasteride without rx - propecia 5mg http://www.bestpricefinasteride.com/

Anonymous said...

Hello, cytotec online no prescription - cytotec for sale online http://www.cytotecforlessonline.net/#cytotec-for-sale-online

Anonymous said...

advitleva buy finasteride online no prescription - propecia pills http://www.bestpricefinasteride.com/

Anonymous said...

Easy To Find Halucinogenic Drugs buy topiramate online no prescription - cheap topamax http://www.topamaxbetterprice.com/

Anonymous said...

Drug Test Clean Supplaments order topamax no prescription - buy topiramate http://www.topamaxdiscount.com/

Anonymous said...

dalsCleax buy generic plavix online - buy plavix no prescription http://www.plavixonlinediscount.com/#buy-plavix-no-prescription

Anonymous said...

dalsCleax cymbalta no prescription needed - cymbalta without rx http://www.cymbaltadiscountprice.com/#cymbalta-without-rx

Anonymous said...

dalsCleax order isotretinoin online - buy cheap isotretinoin http://www.isotretinoinlowcost.com/#buy-cheap-isotretinoin

Anonymous said...

Medication For Diabetic Neuropathy provigil for sale online - provigil sale http://www.bearmania.net/, [url=http://www.bearmania.net/]provigil medication [/url]

Anonymous said...

Facts Of Coricedin Ccc Pills buy cheap phentermine 37.5 - purchase phentermine online http://www.intraart.com/ - [url=http://www.intraart.com/]buy generic phentermine [/url]

Anonymous said...

Medicines No Longer Made generic zithromax no prescription - order azithromycin online no prescription http://www.boggietownmovie.com/, [url=http://www.boggietownmovie.com/]buy azithromycin without prescription [/url]

Anonymous said...

Avandamet Diaes Medicine xanax for sale - order xanax online http://www.freeaustraliawireless.com/, [url=http://www.freeaustraliawireless.com/]xanax no prescription [/url]

Anonymous said...

Drug Interaction Benadryl Selamectin buy reductil online no prescription - meridia diet pills http://www.meridiaonlineorder.net/#meridia-diet-pills , [url=http://www.meridiaonlineorder.net/#buy-sibutramine ]buy sibutramine [/url]

Anonymous said...

Drug Testing Public Employees meridia without prescription - generic reductil http://www.meridiaonlineorder.net/#generic-reductil , [url=http://www.meridiaonlineorder.net/#buy-sibutramine-online-no-prescription ]buy sibutramine online no prescription [/url]

Anonymous said...

Friends, prozac without prescription - buy prozac no prescription http://www.prozaccheaponline.net/#buy-prozac-no-prescription , [url=http://www.prozaccheaponline.net/#cheap-fluoxetine-no-prescription ]cheap fluoxetine no prescription [/url]

Anonymous said...

Friends, prozac without prescription - buy prozac no prescription http://www.prozaccheaponline.net/#buy-prozac-no-prescription , [url=http://www.prozaccheaponline.net/#cheap-fluoxetine-no-prescription ]cheap fluoxetine no prescription [/url]

Anonymous said...

Friends, cheap prozac online - generic prozac no prescription http://www.prozaccheaponline.net/#generic-prozac-no-prescription , [url=http://www.prozaccheaponline.net/#buy-generic-prozac-online-no-prescription ]buy generic prozac online no prescription [/url]

Anonymous said...

Friends, prozac without prescription - buy prozac no prescription http://www.prozaccheaponline.net/#buy-prozac-no-prescription , [url=http://www.prozaccheaponline.net/#cheap-fluoxetine-no-prescription ]cheap fluoxetine no prescription [/url]

Anonymous said...

Friends, prozac no prescription - fluoxetine without rx http://www.prozaccheaponline.net/#fluoxetine-without-rx , [url=http://www.prozaccheaponline.net/#order-fluoxetine-online ]order fluoxetine online [/url]

Anonymous said...

1, cheap celebrex online - buy generic celebrex online http://www.celebrexgenericsale.net/celebrex_information.html, [url=http://www.celebrexgenericsale.net/celebrex_information.html]buy generic celebrex no prescription [/url]

Anonymous said...

2, finasteride without prescription - buy propecia online no prescription http://www.wheretobuymedsonline.com/propecia/], [url=http://www.wheretobuymedsonline.com/propecia/]generic propecia online [/url]

Anonymous said...

2, stendra no prescription - stendra online http://www.stendraonlinecost.com/#stendra-online , [url=http://www.stendraonlinecost.com/#stendra-price ]stendra price [/url]

Anonymous said...

t, cheap levitra no prescription - levitra price http://www.levitrapillsforsale.net/#levitra-price , [url=http://www.levitrapillsforsale.net/#vardenafil-20mg ]vardenafil 20mg [/url]

Anonymous said...

t, vardenafil 20mg - levitra for sale online http://www.levitrapillsforsale.net/#levitra-for-sale-online , [url=http://www.levitrapillsforsale.net/#levitra-cost ]levitra cost [/url]

Anonymous said...

t, purchase levitra online - buy cheap levitra http://www.levitrapillsforsale.net/#buy-cheap-levitra , [url=http://www.levitrapillsforsale.net/#cheap-generic-levitra ]cheap generic levitra [/url]

Anonymous said...

t, levitra for sale online - levitra cost http://www.levitrapillsforsale.net/#levitra-cost , [url=http://www.levitrapillsforsale.net/#cheap-levitra ]cheap levitra [/url]

Anonymous said...

tby cheap furosemide no prescription - lasix sale http://www.lasixforsaleonline.net/#lasix-sale , [url=http://www.lasixforsaleonline.net/#buy-lasix-online-without-prescription ]buy lasix online without prescription [/url]

Anonymous said...

tby lasix sale - buy lasix online without prescription http://www.lasixforsaleonline.net/#buy-lasix-online-without-prescription , [url=http://www.lasixforsaleonline.net/#order-furosemide ]order furosemide [/url]

Anonymous said...

losneyfgd klonopin for sale online - clonazepam without prescription http://www.klonopinsaleonline.com/#clonazepam-without-prescription , [url=http://www.klonopinsaleonline.com/#klonopin-without-rx ]klonopin without rx [/url]

Anonymous said...

3. ativan online - buy ativan online http://www.wheretobuymedsonline.com/#buy-ativan-online , [url=http://www.wheretobuymedsonline.com/#buy-lorazepam ]buy lorazepam [/url]

Anonymous said...

ooo!!! Topamax Online - cost of topamax http://www.topamaxbestonline.net/#generic-topiramate, [url=http://www.topamaxbestonline.net/#generic-topiramate]Order Topamax[/url]

Anonymous said...

ooo!!! Topamax Cost - topamax without prescription http://www.topamaxbestonline.net/#order-topamax, [url=http://www.topamaxbestonline.net/#order-topamax]Buy Topamax[/url]

Anonymous said...

ooo!!! Order Topamax - topiramate online no prescription http://www.topamaxbestonline.net/#generic-topiramate, [url=http://www.topamaxbestonline.net/#generic-topiramate]Buy Topamax[/url]

Anonymous said...

2013 Imitrex Price - imitrex price http://www.cheapimitrexbuy.net/#purchase-sumatriptan, [url=http://www.cheapimitrexbuy.net/#cheap-imitrex]Imitrex Price[/url]

Anonymous said...

2, cheap terbinafine - cheap terbinafine http://www.fastlamisilorder.net/index.html, [url=http://www.fastlamisilorder.net/index.html]lamisil online[/url]

Anonymous said...

g, imitrex pills - generic imitrex cost http://itrafficgeneration.com/#generic-imitrex-cost , [url=http://itrafficgeneration.com/#generic-imitrex-without-prescription ]generic imitrex without prescription [/url]

Anonymous said...

g, valium without prescription - cheap valium http://www.diazepamhowtopurchase.com/#cheap-valium , [url=http://www.diazepamhowtopurchase.com/#diazepam-5mg ]diazepam 5mg [/url]

Anonymous said...

ny, purchase accutane online - isotretinoin online pharmacy http://www.freeyogablog.com/#isotretinoin-online-pharmacy , [url=http://www.freeyogablog.com/#isotretinoin-pills ]isotretinoin pills [/url]

Anonymous said...

c, generic klonopin online - cheap klonopin online http://www.klonopindiscountsale.net/, [url=http://www.klonopindiscountsale.net/]generic klonopin[/url]

Anonymous said...

c, cheap celexa online - celexa price http://www.cheapcelexaoffers.net/, [url=http://www.cheapcelexaoffers.net/]buy cheap celexa[/url]

Anonymous said...

Hi, buy imitrex no prescription - sumatriptan online http://www.zombiedriver.net/, [url=http://www.zombiedriver.net/]buy imitrex [/url]

Anonymous said...

4, buy provigil - buy modafinil without prescription http://www.energyofprovigil.net/#buy-provigil, [url=http://www.energyofprovigil.net/#provigil-for-sale]provigil online pharmacy[/url]

Anonymous said...

4, buy strattera - generic strattera no prescription http://www.stratterabenefits.net/#buy-strattera, [url=http://www.stratterabenefits.net/#buy-strattera]generic strattera[/url]

Anonymous said...

4, provigil online pharmacy - modafinil online http://www.energyofprovigil.net/#provigil-for-sale, [url=http://www.energyofprovigil.net/#provigil-online-pharmacy]cheap modafinil[/url]

Anonymous said...

1, [url=http://www.onlinecelebrexdeal.net/]Celebrex Online Pharmacy[/url] - Cheap Celebrex - generic celebrex no prescription http://www.onlinecelebrexdeal.net/.

Anonymous said...

1, [url=http://www.maxaltonlinehelp.net/] Discount Rizatriptan [/url] - Discount Rizatriptan - maxalt online http://www.maxaltonlinehelp.net/.

Anonymous said...

1, order maxalt online - buy maxalt no prescription http://www.maxaltonlinehelp.net/, [url=http://www.maxaltonlinehelp.net/]maxalt online no prescription [/url]

Anonymous said...

3, [url=http://www.onlinecelebrexdeal.net/]Celecoxib Cost[/url] - Celecoxib 200mg - cheap celebrex 200mg http://www.onlinecelebrexdeal.net/.

Anonymous said...

buy acomplia - cheap acomplia diet pills http://www.acompliadietbenefits.net/, [url=http://www.acompliadietbenefits.net/]acomplia 20mg[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.celebrexonlinesale.net/]buy celebrex celecoxib 200mg [/url] - order celebrex - celecoxib no prescription http://www.celebrexonlinesale.net/.

Anonymous said...

6, [url=http://www.stratterarxcoupon.net/]Buy Strattera Online[/url] - Buy Atomoxetine - strattera cost http://www.stratterarxcoupon.net/ .

Anonymous said...

5, [url=http://www.cheapzoloftrx.net/]Buy Zoloft [/url] - Zoloft Cost - buy generic zoloft http://www.cheapzoloftrx.net/ .

Anonymous said...

11, [url=http://gtboy.com/]Discount Doxycycline[/url] - Doxycycline Price - buy doxycycline http://gtboy.com/ .

Anonymous said...

17, [url=http://20ek.com/] Topamax Cost [/url] - Generic Topamax - topamax price http://20ek.com/ .