Monday, December 15, 2008

Tag lagiiii.........

Setelah berhempas-pulas menyelongkar fail Mr. Hubby dan mengumpulkan data-data, maka inilah dia hasilnya…Dapatlah Lans Koperal Intan menjawab tag dari mama Ely ini. Pergghhh..Nasib baik haku baru tahap Lans Koperal okeh..bayangkan kalo Inspektor ke..DSP ke…jenuh nak isi. Setelah lengkap data ku isi, daku perasan ada satu part yang amat ketara perbezaannya…erkk…gegegege… Cuba korang teka apa dia….Okehhhh….hehehheheheee…
Table nih tak bape cun (tak macam haku...kekekkekeee) tapi.... korang layannn jek laaaaaaa okehhh........


9 comments:

Ealyie said...

Congrate beb!!!!
Bil Aina sebyk R M 2 4 . 0 0 ittew telah berjaya ko tambahkan angka 7 sebyk 2 kali di antaranya ye..? ekekekeke..;)
Janji selamat...
Best gak belek2 data org ni ek...

sayangibu said...

kekekee..berpeluh2 haku nak letak table tu tawww... kekekekee

Mummy HnH@arnie said...

Intan,

hahaha... beza sungguh!
HSA tue bukan gomen ker? Naper sampai rm544? Seb baik ader GL..
tang bil ainin, mak no komen laa, pasal mak nyer bil pon gitu2 era gak... :p

owh, gediknya nak wat tag dr mama ely nih... *peace*

sayangibu said...

a'aa laa arnie HSA tu gomen ler, bil gitu sbb msk wad kelas 1..mmg kelassss wadnyer..seb baek ada GL time tu...hehehee
buat laa cpt tag nih..:)

::Umi Sufira:: said...

Sayangibu-->Camne nak wat table cenggitu..ajarlah daku ini...

sayangibu said...

mimi...berpeluh den taww try & error. buat table kat word. pastu convert ke dalam paint. pastu baru insert dlm entri blog (mcm insert image)..okeh??? tulisan tu, kalo beso sket lagi cun kot. intan malas dah nak edit lagik..hehehhee

Fid said...

cukur mmg lepas 4 bln ya?
family kitaorg mmg hari ke-7 akan cukur

sayangibu said...

huhu..mmg ptt lg cpt bagus,fid..tp biasa laaa dua2 family (mine & in laws) nak wat maj cukur jambul..so delay laaa...

mrs.boan said...

jgn dah besar nanti si adik kata "tak aci...kakak bersalin mahal..."...hehe