Monday, September 15, 2008

Back To school

Esok (16 Sept 2008) apakah yg bakal berlaku? apakah mungkin akan ada peralihan kuasa spt yg digembar-gemburkan sblm ni. ermmmm....x kisah laaa semua tu, anggap aje satu propaganda...cuma yg pasti esok ibu akan BACK TO SCHOOL!!!!
seronok? boring? atau apa agaknya perasaan ibu. truly, ibu x sabo sebenarnya...rasa rindu kat sekolah, pada anak-anak ibu yg ramai kat sekolah tu. last week masa UPSR Sains hari Khamis, ibu dah ke sekolah jenguk anak-anak ibu yg nak amik peksa...diorang pun excited nampak ibu jenguk diorang..nampak sgt semangat diorang bile tengok ibu dtg...hehehee...agaknya rindu kot dah lama x jumpe cikgu yg suka "bebel" ni... masing2 dok tanye bile ibu nak naik sekolah. terharu laa pulak...terasa dirindui...:)
dua minggu lps habis pantang, ibu acting sbg suri rumah sepenuh masa dgn 2 anak. apa komen ibu??? adoiiiii...penat sbenornye jd suri rumah ni...rasa x de masa nak lepak2...lepas satu, satu keje umah kena buat...sambil tu uruskan anak2 lagi. huhuhuhuuuu....ibu respek laaa kat all fulltime housewives...
ok...smoga jadual hidup ibu lebih teratur bile dah mula keje ni...Aminnnn...

1 comment:

Rozamimi said...

sayangibu, nak start naik sekolah yer..bestnya jadi cikgu cuti lama..BTW, add you in my bloglist yer..;)